Panasonic DC-S1R review

geplaatst in: Blog, Reviews | 0

De Panasonic Lumix S1R is een topper onder de Full Frame systeemcamera’s. U zult versteld staan van de prestaties en kwaliteit van deze camera. U maakt foto’s en video’s als nooit tevoren! Uitgerust met de meest innovatieve functionaliteiten; beeld-en signaalverwerking, optische en warmtebehandelingstechnologie.
De S1R is uitgerust met 4K video. (60 beelden per seconde)


Met de High Resolution modus maakt de camera 8 foto´s achter elkaar, terwijl de sensor zich bij iedere foto een halve pixel verplaatst. Vervolgens worden deze foto´s tot één beeld verwerkt waardoor er haarscherpe details zichtbaar worden die anders niet te zien waren maakt hiervan 1 RAW-bestand van 187 Megapixes! Ideaal voor Fine Art opnames met spannende details of voor landschap opnames waar een hoge detaillering gewenst is. Als zich een situatie voordoet met een bewegend onderwerp kan deze instelling ook gebruikt worden.


De S1R én de S1 maken beide gebruik van Artificial Intelligence Technology (specifieke herkenning van mensen en dieren!) waarbij de Autofocus precies weet waar er scherp gesteld moet worden. Zelfs als iemand je de rug toekeert zal de camera de persoon herkennen en erop scherpstellen.
De ultrasnelle contrastdetectie autofocus is uitgerust met Depth From Defocus technologie
(diepte van defocus contrastdetectie AF-systeem) en de beeldstabilisatie is ingebouwd in de body.


Specificaties:
47 Megapixels
High Resolution Modus brengt 187 MP
Leica L-vatting mogelijk door L-Mount Alliance
4K video (60 beelden per seconde)
Volledig stof en-spat waterdicht
Snelle Contrast AF met DFD technologie
Robuuste en ergonomische body

Klik Hier voor aankoop in onze vernieuwde webshop